TravelMatch 2024 – torsdag 11. januar – Oslo Kongressenter

Velkommen til å registrere deg som kjøper på TravelMatch 2024!

TravelMatch Norway 2024 holdes torsdag 11. januar 2024 i Oslo Kongressenter.

Dette er det klart største bransjearrangementet for utgående trafikk fra Norge, der et stort antall norske og utenlandske aktører møtes for å utveksle informasjon og diskutere et mulig samarbeid.

Imidlertid må alle være registrert i vår database for å få tilgang til denne og for å kunne delta på arrangementet, og dette bør helst skje i god tid for å kunne vurdere alle de aktuelle partnerne blant selgerne og deres produkter, spesielt med tanke på forhåndsbookede møteavtaler.

 

Dette får du som kjøper

Som kjøper på TravelMatch Norway kan du være med på hele arrangementet helt gratis, og du får bl.a. mulighetene for å delta på følgende:

  • Møter og kontakt med et stort antall interessante samarbeidspartnere fra de fleste deler av verden (ca. 150 aktører, selv om ikke alle formelt er registrert ennå).
  • Et frokostmøte i regi av gruppen PLUS DMC, med medlemmer i flere europeiske land, der du både får nyttig informasjon og blir servert frokost.
  • En rekke spennende aktiviteter i regi av Polen, som er «Destination of the Year».
  • Lunchseminar i regi av Polen med fokus på spennende destinasjoner og relevante temaer (mer info følger). Lunch serveres også i møterommet under seminaret.
  • Minglelunch for de som ikke deltar på seminaret, med muligheter for flere hyggelige treff med kolleger i bransjen, både norske og internasjonale.
  • Afterwork mingling som en avslutning på dagen, med muligheter for å treffe venner og kolleger i uformell sammenheng, med litt drikke og snacks.

 

Selgerne som deltar

Selv om det fortsatt er noen som ikke er registrert i systemet, utgjør selgerne en svært variert og spennende gruppe, hovedsakelig bestående av nasjonale og regionale turistkontorer, flyselskaper, rederier, hoteller og hotellkjeder, DMC`s / incoming agenter og attraksjoner m.m.

Det er stor geografisk spredning, med representanter fra de fleste kontinenter og verdenshjørner, selv om det største antallet naturlig nok er europeiske. Imidlertid finner du også potensielle samarbeidspartnere fra Midt-Østen, Asia, Sør- og Nord-Amerika, Afrika m.m. i tillegg.

 

Norges største workshop og bransjemingel for utgående trafikk

På TravelMatch får du muligheten til å treffe et stort spekter av kolleger, både kjente og nye, norske kolleger og internasjonale kontakter. Dette er årets beste mulighet for å samle oppdatert informasjon, knytte kontakter og diskutere samarbeid, i tillegg til å treffe bransjekolleger generelt.

 

Hvordan du registrerer deg

Gå til websiden www.travelmatch.no. Her finner du også en oversikt over selgere som deltar (oppdateres fortløpende). Velg Påmelding og klikk på Registrer under kjøpere, så kommer du til registreringsskjemaet. Fyll ut dette så grundig som mulig, siden dette er en stor del av "nøkkelen" for å få de kontaktene du er interessert i. Systemet er basert på bruk av nøkkelord, slik at de selgerne som best passer til det du ser etter, kommer øverst når du skal velge partnere. Så snart din registering er godkjent av arrangøren, kan du når som helst logge deg inn for å supplere din informasjon, sjekke hvilke nye selgere som har kommet til, samt vurdere informasjonen de har lagt ut og hvem du ønsker å treffe under arrangementet.

Selve matchmakingen og møtebookingen åpner i slutten av november. Da vil både kjøpere og selgere kunne sende forespørsler om møter, men den som blir forespurt om et møte må alltid akseptere dette før møtet blir booket i systemet. Det innebærer at ingen kan booke møter med deg uten at du har akseptert forespørselen fra dem, eller de har akseptert en forespørsel fra deg. Mer detaljer om selve prosessen knyttet til møteforespørsler og matchmaking sendes ut til alle registrerte deltagere i god tid før denne muligheten åpner i systemet.

 

Mer informasjon

Dersom du trenger informasjon du ikke finner her eller på websiden, er du selvsagt velkommen til å kontakte oss på mail: meet@travelmatch.no eller arne@asbconsult.no, eller du kan ta kontakt på telefon nr. (+47) 91198290 for ytterligere informasjon.

 

Velkommen som deltager på TravelMatch 2024 – årets bransjearrangement for utgående reiser!

 

Klikk her for å se bilder fra tidligere eventer