Vinnerne deltar på TravelMatch!

Den 13. utgaven av TravelMatch Norway arrangeres den 11. januar 2024 i Oslo Kongressenter.

Mange synes kanskje at det er lenge til, siden det jo ikke er før neste år…  Men, denne datoen i januar er også et resultat av det som skjer i forkant, for alle de som er registrert i databasen for TravelMatch 2024 og kan kommunisere med alle de spennende aktørene og potensielle samarbeidspartnerne som deltar!  Og ikke bare må du være registrert for å delta på arrangementet, men for å få muligheten til å forhåndsbooke møter med de mest interessante aktørene, må du være registrert i god tid før «matchmakingen» starter i siste del av november…!

Kanskje mener du at det viktigste ikke er å vinne, men å delta…? TravelMatch gir deg en glimrende mulighet til å treffe og snakke med et stort spekter av mulige samarbeidspartnere fra en rekke land. Men, de som er registrert i tide og kan delta aktivt i «matchmakingen» blir likevel vinnerne, fordi de får tilgang til møter med alle de ønsker før disse blir opptatt..!

Nå går vi deg også nok en vinnersjanse! Alle som har registrert seg i databasen for arrangementet innen den 15. november, deltar også i trekningen av noen svært hyggelige premier i form av reiser til spennende reisemål! Se vedlagte oversikt for mer informasjon om mulighetene. NB: De som allerede er påmeldt, deltar selvsagt også i trekningen.

Så da kan det vel ikke være noen grunn til å stå utenfor og «skrape på døren» når dine kolleger er innenfor og har nyttige møter?!

Registrer deg nå på websiden  www.travelmatch.no,  under Påmelding, der du finner linken til registreringsskjemaet.

Vi gleder oss til å treffe deg i januar!

 

 

Klikk her for å se bilder fra tidligere eventer