TravelMatch 2023 – torsdag 12. januar – Oslo Kongressenter

Nå haster det for å bli en del av TravelMatch 2023; Norges største arena for reiser ut av Norge!

Første skritt er å melde seg på - det kan du gjøre her - frist for påmelding er 20. november.

Vi kan friste med en rekke flotte reisepremier til de som melder seg på og booker et antall møter innen fristen, sjekk detaljer på PATAs facebook eller Instagramside eller på TravelMatch sin hjemmeside.

TravelMatch gir deg muligheten til å treffe mer enn 150 aktører fra internasjonalt reiseliv 

Av programmet kan nevnes at Tyskland er «Destination of the Year” og vil være i fokus både på lunsjseminar, matservering, mingling og mye annet. Vi kan i tillegg by på  frokostmøte med den polske regionen Krakow. Utover dette er fokus rettet mot nettverksbygging, forretningsmøter, informasjon og sosial kontakt!

På TravelMatch Norway 2023  treffer du bl.a mer enn 70 DMC`s / incoming agenter fra store deler av verden, over 30 turistkontorer både fra populære samt noe mindre kjente turistdestinasjoner, nærmere 25 flyselskaper, samt et antall hotellkjeder, rederier og attraksjoner.

En stor andel av selgerne er naturlig nok representanter for europeiske destinasjoner, men er du interessert i Nord- og Sør-Amerika, Afrika, Midt-Østen og Asia for øvrig finner du også spennende aktører. Vi kan også by på representanter fra noen eksotiske øystater, så her er det noe for enhver smak!

Møtestedet for alle i bransjen som er opptatt av internasjonalt reiseliv og reisemål i andre land!

Jobber du i reisebyrå, hos en turoperatør, i et eventselskap eller andre bedrifter som befatter seg med reiser, bør dette derfor være stedet for deg i januar! Jobber du med leverandøravtaler eller turplanlegging, kan du selvsagt ikke gå glipp av dette! Imidlertid trenger du ikke jobbe spesifikt med disse områdene for å ha interesse og nytte av å delta på TravelMatch 2023! For mange er det aller viktigste å knytte nettverk, oppdatere informasjon, hente inspirasjon og ganske enkelt være en del av denne fascinerende og viktige bransjen!

Møtebooking og matchmaking starter den 1. desember, så da er det viktig å være «om bord»!

Velkommen til Travelmatch Norway 2023 den 12. januar 2023!