TravelMatch 2020 – fremdeles åpen for registrering

Til alle som vil holde seg oppdatert og knytte kontakter med tanke på reiser til utlandet!

Om kort tid går den årlige B2B workshopen TravelMatch av stabelen i Oslo Kongressenter. Her kan du treffe mer enn 150 aktører fra utenlandske DMC´s, turistkontorer, flyselskaper, cruiserederier, hoteller og aktivitetstilbud. Disse dekker det aller meste av verden, og mange spennende aktører, land og produkter er representert på denne workshopen; den største i sitt slag.

På websiden www.travelmatch.no finner du en oversikt over deltagerne, men full tilgang til detaljer og oppdateringer finner du når du er registrert i databasen. Du bestemmer selv i hvilken grad du ønsker å forhåndsbooke møter, men du må være registrert for å få adgangstegn og adkomst  til workshopen.

Om du vil sikre deg en dialog med de mest interessante aktørene, er det lurt å være rask, siden de oftest blir først fullbooket. Forhåndsbookingen fungerer slik at partene sender møteforespørsler som så må aksepteres av den andre parten, og du bestemmer selv hvilke forespørsler du vil akseptere.

Dette arrangementet er viktig for alle som jobber med reiser ut av landet, enten du vil pleie eksisterende kontakter, finne nye, skaffe deg informasjon eller bare bygge nettverk.

Gå inn på www.travelmatch.no og registrer deg så fort som mulig, siden registreringen bare er åpen en uke til!