TravelMatch 2020 – torsdag 23. januar 2020 – Oslo Kongressenter

Det er nå klart for registrering til TravelMatch 2020 – 23. januar på Oslo Kongressenter!

TravelMatch 2020 arrangeres den 23. januar, og dette er den 9. utgaven av denne B2B workshopen.

Vi har et stort antall spennende og interessante selgere registrert. Noen flere vil komme til etter hvert, vi har allerede venteliste av aktører som ønsker å delta. Antall selgere vil ligge på rundt 150 aktører fra hele verden, og omfatter DMCs, turistkontorer, flyselskaper, hoteller og andre viktige leverandører.

Travel Match er nå godt etablert blant både kjøpere og selgere, og er det desidert største B2B eventet for utgående trafikk. Dette gir en unik mulighet for både å knytte kontakter, skaffe seg relevant informasjon og inngå avtaler med partnere. Muligheten for å treffe et stort antall potensielle samarbeidspartnere i løpet av et konsentrert arrangement over en dag gir en svært effektiv løsning.

Workshopen den 23. januar er selvsagt det viktigste, men informasjon og kommunikasjon vil i stor grad foregå på den digitale plattformen i forkant. Det innebærer at alle aktører må registrere seg for arrangementet, slik at de kan se og bli sett, samt utveksle informasjon.

Hvordan registrere seg til TravelMatch?

-          Gå til websiden www.travelmatch.no og velg Påmelding.

-          Her finner du en link til registreringsskjemaet.

-          Velg kategori; kjøper eller media for registrering.

-          Fyll ut informasjon om deg og din virksomhet.

-          Når du har sendt dette, vil du få en email bekreftelse.

-          Denne sier at vi som arrangør må godkjenne din registrering.

-          Når vi har godkjent vil du motta en ny email med bekreftelse.

-          Deretter kan du når som helst logge deg inn med passordet du opprettet.

-          Du vil da kunne endre din informasjon og sjekke selgerne som er registrert.

-          Muligheten for å requeste møter og matchmaking vil starte tidlig i desember.

-          Dere vil da bli informert om dette i forkant.

Når dere fyller ut registreringen, er det viktig at dere gir så fyldig informasjon som mulig. Både for kjøpere og selgere er det lagt inn en rekke nøkkelord som kan krysses av, og disse er viktige elementer i søkeprosessen når dere ser etter aktuelle partnere dere vil ha møter med.

NB: Mer informasjon om prosessen knyttet til requests, møtebooking og matchmaking følger senere.

Velkommen til TravelMatch 2020!

Med vennlig hilsen

TravelMatch teamet